Prodaja Вила, Marousi, Athens, Grcka, Themistokleous 27

Prodaja - Cod. 20694

  • Tipologija: Вила
  • Oblast: 300 m²
  • Sobe: 11
  • Sprat: 3

Имовина је два и по прича кућа у укупно 300 квадратних мс. Земљиште на коме се налази кућа је 450 квадратних м. Област је близу подземне станице (8 минута хода), а такође је сервисира локалне општинске аутобуса који стаје више или мање ван куће. Постоје школе, као и расад станице на пешачкој удаљености од куће. Област карактерише као мирна и "пријатељском" области, где су комшије "зна" једни друге и већина људи који тамо живе су живели много година.
Кућа је подељена у две независне куће једне на врху друге сваки са сопственим улазом (која се налази на углу улице).
Приземље је 115 квадратних м, изграђен око 1961 од камена. Она има две спаваће собе, купатило, један мермер велики дневни боравак са оперативним месту пожара, кухиња са засебном трпезаријом и додатном салу која може да се користи као канцеларију или нешто друго. Постоје ормари у скоро свакој соби. Окружена је великим веранди и има приступ башти што је око куће. Ту је затворени паркинг простор за два аутомобила. Подрум користи као магацин за приземљу где је централно грејање такође налази загревање оба куће.
Кућа на првом спрату је кућица (један и по спрат), на 185 м² мс, изграђен око 1974, где први спрат има велики дневни боравак са оперативним камин, кухиња са засебном трпезаријом, две спаваће собе и купатило. Она такође има пространу терасу око куће. Други спрат има још две спаваће собе и са малим балконима и веће купатило.
Унутрашњост крова (поткровља) се користи као складишни простор за спрату куће и има плакаре у свакој соби.

Saznajte više o ovoj nekretnini


Free real estate ads
Želim da primam najnovije informacije o sličnim ponudama
Prihvatam obradu ličnih podataka*
Poništi
  1. Podešavanja

    Za bolje korišćenje Realigro sajta, podesite podešavanja za jezik, valutu, kvadratnih metara ili ha ft

    Cет сада Не приказуј поново
BB